5 Kasım 2014 Çarşamba

Kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme


Kredi kartınız ile onlarca fatura borçlarınızı her ay düzenli olarak ödeyebileceğiniz gibi kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme imkânı ile de Türkcell faturalarınızı rahatlıkla ödeyebilirsiniz.
Kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işlemi için Türkcell web sitesine girebilir, fatura ödeme kısmından ödeyeceğiniz Türkcell faturasını seçerek kredi kartı bilgilerinizi doğru şekilde girip fatura ödeme işlemini tamamlayabilirsiniz.
Kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işleminde dilerseniz 532 veya 0532 nolu telefonu arayarak Türkcell telefon hizmetlerine bağlanabilir, ödeyeceğiniz fatura numarasını ve faturayı seçerek kredi kartı numaralarınızı tuşlama yöntemi ile kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işlemini tamamlamış olursunuz.
Kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işleminde kredi kartınıza ait bankanın internet bankacığı şubesine giriş yaparak ödeyeceğiniz Türkcell faturası numarasını girebilir, ekrana gelecek faturalardan birisini seçerek ödeme işleminizi kredi kartından yapabilirsiniz.
Dilerseniz kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işlemlerinde kredi kartına ait bankanızın telefon bankacılığını kullanarak müşteri temsilcisine bağlanabilir, ödemek istediğiniz Türkcell numarasını söyleyip faturanızı seçerek ödeme işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Ayrıca kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işlemini herhangi bir Türkcell şubesinde, çözüm merkezinde veya Türkcell bayilerinde rahatlıkla yapabilirsiniz. Bu işlemi yaparken kredi kartınız mutlaka yanınızda olmalıdır zira pos cihazı ile işlem yapacaksınız.

Kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işlemlerinde dilerseniz bankanıza Türkcell cep telefonu numaranızı beyan ederek ve tanıtarak her ay düzenli olarak Türkcell Fatura ödeme talimatı verebilirsiniz. Bu talimat ile düzenli olarak cep telefonu borçlarınız kredi kartı ile Türkcell faturası borcu ödeme işlemi garantisi altında olacak ve her ay fatura ödeme zahmetinden sizleri kurtaracaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder