9 Kasım 2014 Pazar

Faturalı hattı olanlara cep telefonu alıp satma önerisi


Faturalı hattı olan müşterilerine Türkcell, Vodafone ve Avea gibi GSM şirketlerinin tümü 12 – 24 aylık taahhütlerle birlikte bazı kampanyalar önermektedir. Dilerseniz kullandığınız faturalı hat ile piyasaya yeni çıkmış veya piyasada popülerliğini ve değerini kaybetmemiş telefonları satın alabilir ve bu telefonlar para ihtiyacınızda veya nakit gereksiniminde satabilirsiniz.
Kullandığınız hattınızın Avea, Türkcell veya vodafone’ lerden biri ise hemen müşteri hizmetlerini arayabilir, internet şubelerine girebilir veya GSM şubesine giderek almak istediğiniz telefonu belirtebilir ve satın alabilirsiniz. Telefonu alırken 12 veya 24 aylık sözleşmelerde aylık sabit faturanıza ek telefon ücretleri konacak ve 12 – 24 ay sabit kalacak şekilde ödeme planı çıkarılacaktır.

Faturalı hattı olanlara cep telefonu alıp satma önerisi işte tam burada ortaya çıkacaktır. Taksitlerle aldığını bu cep telefonunu telefon piyasalarında, eş dost arkadaş ortamlarında veya sanal mağazalarda satabilir, hem nakit ihtiyacınızı karşılar hem de para kazanabilirsiniz. Ödeme şeklinin 24 aya bölünmesi gibi bir avantajla da uzun vadede ekonomik problemlerinizi çözebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder