11 Aralık 2014 Perşembe

Enpara hesabı nasıl açılır?

Son yıllarda bankacılık alanında e-mevduat hesabı olarak bilinen yeni bir ürün hizmete konulmuştur. Ülkemizde bulunan birçok devlet ve özel banka bu tarz hesapları kendi bünyesinde müşterilerinin bankacılık işlemlerini daha hızlı gerçekleştirebilmeleri adına kullandırmaya başlamışlardır. Yapılan bu çalışmalar neticesinde bu işin öncüleri arasında yer alan Finansbank sürekli artan müşteri portföyüne yeni hizmetler sunma adına Enpara hesabını çıkarmıştır. Banka müşterilerine birçok avantajı yanında sunan bu hesap sayesinde Enpara müşterileri çeşitli hizmetlerden maksimum seviyede faydalanmaktadır. Peki, bu kadar başarılı olduğu söylenen e-mevduat Enpara hesabı nasıl açılır?
Finansbank bünyesinde bulunan Enpara, kendi resmi internet sitesi üzerinden ön kayıt yaptırmaktadır. Gireceğiniz internet sitesinde bulunan “Başvur” ikonuna tıklayıp girdikten sonra sizden T.C. kimlik numarası, doğum tarihi, baba adı, ikametgah adresi ve güvenlik kodunu girmeniz istenmektedir. Aynı şekilde iletişim bilgileriniz, eğitim ve çalışma bilgileriniz sayfalarındaki kutucukları doldurduktan sonra başvur demeniz yeterlidir. Bu işlemleri internet üzerinden yapmak istemiyorsanız sizi 0850 222 36 63 numaralı çağrı merkezine yönlendirelim. Sizin adınıza çağrı merkezi çalışanımız tüm bilgileri doldurup ön başvuruyu yapmaktadır.

Enpara hesabına başvuru yapıldıktan sonra müşteri temsilcileri sizin vermiş olduğunuz adrese gelerek hesap adına gerekli başvuru işlemleri neler ise onu imzalatıp hesabınızı aktif konuma getirmektedirler. Aktif olan Enpara hesabından sonra tüm bankacılık işlemlerini herhangi bir ücret ödemede istediğiniz zaman gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca sizlere Finansbank noktalarında geçerli olmak üzere Encard adı verilen bir adet bankamatik kartı da hediye edilmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder