3 Kasım 2014 Pazartesi

Garanti bonus kredi kartı başvurusu

Garanti bankası Türkiye’ de özel banka statüsünde faaliyet göstermekte olup Garanti Bonus, Miles Smiles, American Express, Money Bonus, Flexi ve Paracard kredi kartları ile müşterilerine Dünyanın her noktasında kullanabilecekleri farklı kredi kartlarını sunmaktadır. Garanti Bonus kredi kartı ailesinde Bonus Gold, Bonus Gold Trink, Bonus Platinum, Bonus Plus, Bonus Premium, Aynalı Bonus, Çevreci Bonus, Bonus Genç, Bonus 4 Büyük Takım e Altın Bonus gibi onlarca farklı Bonus kredi kartı kullanma ayrıcalığını sunacaktır.
Garanti bonus kredi kartı başvurusu Türkiye ve Kıbrıs’ ta toplam 990 adet Garanti Bankası şubelerinden birisinde TC. Kimlik Belgesi ile yapılabilmektedir Yapılan Garanti bonus kredi kartı başvurusu olumlu sonuçlandığında Bonus kredi kartınız adresinize gönderilmekte veya dilediğiniz Garanti Bankası şubesinde sizlere teslim edilmektedir.
Garanti bonus kredi kartı başvurusu Garanti Bankası web sitesinde de yapılabilmektedir. Dilediğiniz Garanti Bonus kartına başvuruda adınız, soyadınız, TC Kimlik Numaranız, E- Posta adresiniz, iş, ev ve cep telefonu numaranızla birlikte varsa Migros Club Kart numaranız istenecektir. Tüm bilgileri doğru bir şekilde girdikten sonra Garanti Bonus Kredi kartı başvurusu tamamlanmış olacak ve en kısa sürede cep telefonu numaranıza ve E – Posta adresinize kısa mesaj yâda mail yoluyla başvuru sonucunuz iletilecektir.
Ayrıca 444 0 333 Alo Garanti hattını arayarak dilediğiniz kredi kartı türünü Garanti bonus kredi kartı başvurusu adı altında kimlik bilgilerinizi ibraz ederek yapabilirsiniz. Alo Garanti başvurularınızın sonucu cep telefonu numaranıza gelecektir. Olumlu Garanti bonus kredi kartı başvurusu sonucu ile dilediğiniz şubeden kredi kartınızı alabilirsiniz.
Daha detaylı bilgi için www.paradoktoru.com u ziyaret ediniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder