3 Kasım 2014 Pazartesi

Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar


Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalarülkemizdeki milyonları aşan insanlar için bireysel anlamda yaşadıkları ekonomik krizlerden ve zorluklarda kısa ve orta vadede çıkış adına bir çözüm aracıdır. Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar borçların ötelenmesini, nakit ihtiyacını ve gereksinim duyulan ihtiyaç kredisinin sağlanması adına bir çıkış kapısıdır.
Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalarihtiyacı bireylerin bankalara olan kredi kartlarını asgari 3 ay boyunca ödememe, banka kredilerini asgari 3 ay ödememe gibi durumlarda kredi puanlarının çakılması sebebiyle takibe alınma durumlarında duyulmaktadır. Ayrıca banka kredilerinin düzenli ödenmemesi veya banka kredi kartları borçlarının düzensiz ödenmesi ve % 25 asgari tutarlarının ödenmesi sebebi ile Banka kredi notunun düşük olması sebebi ile müşteriler Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar’ a ihtiyaç duymaktadır.
Banka kredi notunun Findeks, Merkez bankası ve KKB ( Kredi kayıt bürosu ) verilerinde oldukça düşük çıkması ile bankaların büyük bir kısmı müşterilerine yeni bir kredi kartı veya yeni bir ihtiyaç, konut ve taşıt kredisi vermemekte, tüm başvuruları olumsuz neticelendirmektedir. İşte bu gibi durumlarda Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar devreye girmekte, ekonomik düzeyinize ve maddi gelirlerinizin toplamına göre dilediğiniz miktarda banka kredisi vermekte, size en uygun ödeme planını çıkarmaktadır.
Öncelikle bir bankaya başvurarak banka kredi notunuzu öğrenebilirsiniz. Banka kredi notunuz oldukça düşük olabilir ancak düşük puana sahip olmak ile merkez bankası verilerinde kara listeye girmek farklı bir durumdur. Genellikle kara listeye girenler 5 yıl boyunca kredi ve kredi kartı kullanamaz iken kredi sicili bozuk ve düşük olan bireylere Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar tarafından belirli şartlarda krediler verilmektedir.
Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar aracılığı ile kredi çekerken özellikle sabit geliri olan kamu çalışanlarından bir yakınınızı kefil göstererek kredi çekebilirsiniz. Kefil göstermeniz halinde hem daha fazla kredi çekebilir, hem kredi vadesini daha uzun tutabilir hem de kredi çekme faizini düşürebilirsiniz.
Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar tarafından başvurunuzun olumlu sonuçlanmasını artıracak bazı faktörlerden birisi de bir gayrimenkulü veya taşınmazı ipotek göstermektir. İpotek edeceğiniz bir ev, dükkân veya arsa Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar aracılığı ile kredi kullanırken sizlere daha fazla kredi miktarı, daha uzun vadeler ve daha düşük kredi faizi gibi avantajlar sunulmasını sağlamaktadır.
Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar aracılığı ile ekonomik çıkmazlarınızı düzeltmek, kişisel veya kurumsal borçlarınızı ödemek ve daha refah bir hayat sürmek adına kredi çekerken var olan tüm banka kredilerinizi kapatmak amacı ile de kredi çekebilirsiniz. Kredi borçlarını kapatmak veya yapılandırmak için Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar aracılığı ile daha rahat ve kolay kredi çekebilirsiniz. Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar tarafından sizlere verilecek krediler ile bankalara olan kredi kartı ve sicili-bozuk-olana-kredi-veren-bankalarkredi borçlarınızı kapatabilirsiniz. Bu açıdan ödemekte zorlandığınız veya ödeyemediğiniz kredi ve kredi kartı borçlarınızı kapatmak için Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar’ dan kredi çekebilirsiniz.
Not; Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar aracılığı ile kredi kullanmak isterseniz bunu internet bankacılığı veya telefon bankacılığı ile değil Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar şubelerinden birinde yapmalısınız. Kredi Sicili Bozuk Olana Kredi Veren Bankalar şubelerine girdiğinizde bireysel müşteri temsilcisi veya ticari müşteri temsilcisi ile yüz yüze görüşüp tüm detayları aktarabilir, varsa kefil gösterebilir veya ipotek ettireceğinizi taşınmazlardan bahsedebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder