15 Aralık 2014 Pazartesi

Akbank kredi kartı başvurusu 2015

Akbank kredi kartı ürünlerinden yararlanarak alışverişlerinizi daha avantajlı hale getirebilirsiniz. Akbank kredi kartı başvurusu nasıl yapılır, Akbank kredi kartının özellikleri nelerdir gibi bir çok konuda merak ettiklerinizi yazımızın devamında bulabilirsiniz.
Akbank kredi kartı özellikleri
Akbank kredi kartı diğer standart kredi kartı özelliklerini taşımaktadır. Akbank’ın kredi kartı ile Akbank üye iş yerlerinden taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Bu sayede aldıklarınızın ödemelerini daha rahat koşullar altında gerçekleştirebilirsiniz. Akbank kredi kartı ile yaptığınız alışverişlerden puanlar da kazanabilirsiniz. Alışverişlerden kazandığınız puanları da yine Akbank üye iş yerlerinde dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Kredi kartlarının ayrıca nakit avans özelliği de bulunmaktadır. Acil nakit ihtiyaçlarınızda hızlı bir şekilde ATM’lerden kredi kartı limitiniz doğrultusunda nakit kullanabilirsiniz. Nakit avansı ister tek taksitte isterseniz de bankanın o an için size sunduğu çeşitli vadelerde kullanabilirsiniz.
Bankanın kredi kartları çeşitlilik göstermektedir. Bu çeşitliliğin sebebi ise farklı ihtiyaçlara yönelik kartları hizmete sunarak müşterilerinin çeşitli ihtiyaçlarını daha avantajlı hale getirmek. Seyahatleriniz için, akar yakıt alımlarınız için farklı kredi kartı seçenekleri ile daha avantajlı alışverişler yapabilirsiniz.
Akbank kredi kartı başvurusu Banka kredi kartları için çeşitli zamanlarda kampanyalar da düzenlemektedir. Bu kampanyalar sayesinde Akbank üye iş yerlerinde indirimli alışverişler yapabilir, ek taksitlerden yararlanabilir ve puanlar kazanabilirsiniz.
Akbank kredi kartı başvurusu yapmak için bir kaç yöntem izleyebilirsiniz. Bu yöntemlerden biri bankanın şubelerine gitmek. Kredi kartı almak için gerekli olan evrakları bankaya beyan ederek kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
İnternetten Akbank kredi kartı başvurusu yapmak istiyorsanız buraya tıklayarak kredi kartı başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.
Eğer Akbank müşterisi iseniz internet bankacılığına giriş yaparak da kredi kartı başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca internet bankacılığından başvurularınızı izleyebilirsiniz.
Akbank kredi kartı başvurusu için ayrıca müşteri hizmetlerini arayarak da gerçekleştirebilirsiniz. Akbank müşteri hizmetleri numarası olan 444 25 25 veya 0850 222 25 25 numaralarını aramanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder