16 Aralık 2014 Salı

İşbankası kredi kartı başvuru sonucu öğrenme

Ülkemizde bankacılık sektöründe hizmet veren özel bankalar arasında Türkiye’nin en büyük 1. bankası olan İş Bankası, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda finansal destek ürünleri arasında yer alan kredi kartı ürünlerini kullandırmaktadır. Günlük alışverişlerde ödeme kolaylığı sağlayan, istenildiğinde nakit avans ihtiyacı da dâhil olmak üzere düzenli fatura ve para transferi imkanını veren Maximum kredi kartını kullandırmaktadır. Büyük avantajlar sağlayan bu ürünü kullanmak isteyen banka müşterileri şubeleri, internet bankacılığı ve telefon bankacılığı üzerinden başvuru işlemini gerçekleştirirler. Bankanın her talep eden müşterisi için küçük bir araştırma yaptıktan sonra olumlu veya olumsuz bir geri dönüş sağlanmaktadır. Ama bu geri dönüşler ile alakalı olarak bazı durumlarda sıkıntı yaşanabilmektedir. İşte böyle durumlar karşısında İşbankası kredi kartı başvuru sonucu öğrenme işlemlerinden faydalanılabilir.
Sorgulama için kullanılacak hizmet kanallarının başında 0850 724 0 724 numaralı telefon üzerinden telefon bankacılığı kullanılabilir. Sesli yanıt sistemini kullanıcıyı yönlendirmesi neticesinde kredi kartı sorgulama için telefon bankacılığı yetkilisine ulaşıp, görevliden kredi kartı başvurusunun akıbeti hakkında sonuç alabilirler.
Maximum kredi kartı başvuru sonucu öğrenme ile ilgili olarak kullanılabilecek bir diğer ortam ise, başvuru için kullanılan İş Bankası şubeleridir. Banka içerisinde yer alan bireysel müşteri hizmetleri yetkilisi ile yapılacak olan görüşme neticesine göre kredi kartı başvuru sonucu hakkında bilgi alınabilir.

İş Bankası kredi kartı başvuru sonucu sorgulama ile ilgili olarak kullanılabilecek bir diğer platform ise, bankanın müşterileri için hazırlamış olduğu online resmi internet sitesi üzerinde bulunan sorgulama ekranını kullanabilirler. Başvuru sonucunun hangi aşama olduğunu öğrenme adına hazırlanmış olan bu platformu kullanabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder