20 Temmuz 2015 Pazartesi

Kredi Kaç Günde Çıkar?

Çok acil nakite ihtiyacınız var. Bankaya gittiniz ve kendi kendinize şöyle düşünüyorsunuz. Şu an için elimde ihtiyacım olan nakite sahip olsaydım. İstediğim alışverişi yapsaydım ya da işinizden dolayı acil ödemeleriniz var. Para beklemeye gelmemeli, hemen kredimi alıp gereken ödemelerimi halletmeliyim der gibisiniz ÖYLE DEĞİL Mİ?
Acaba Kredi kaç günde çıkar? diye düşünüyorsunuz …çok telaşlanmayın.Size bu konuda  yardımcı olacak bankalar mevcut…Bankaya kredi için başvuru yapıldıktan sonra kredi risk incelemeniz yapılır ve bu inceleme en fazla ihtiyaç kredileri için üç gün sürmektedir.Bankalar en geç üç gün içinde kredi sonucunu başvuran kişiye bildirir.Ama daha hızlı netice için anında aynı gün,hatta  birkaç saatte kredinizi ödeyen bankalar da mevcuttur.Örneğin garanti bankası gibi..Ayrıca internet üzerinden yapılan kredi başvuruları da beş dakika içinde sonuçlanmaktadır.
Konut kredilerine başvurduysanız, en geç bir hafta içinde netice alırsınız. Bu konuda evin ekspertiz değeri incelemeye alındığından işlem bir hafta sürmektedir.
Taşıt kredilerinde de banka başvuruları incelemekte , üç gün içersinde başvuru sahibine geri dönmektedir.Artık kredi kaç günde çıkar diye düşünmeyin ….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder