15 Kasım 2014 Cumartesi

Acil Para Lazım İse Adres Tefeciler Olmamalıdır

Para lazımsa tek adres bankalar olmalıdır tefeciler değil
Para lazım olduğunda tefecilere başvurmak en son çare gibi gözükse de hayatınızda olumsuz bir dönüm noktası olabilir. Tefecilere hiçbir şekilde bulaşmamalı ve para ihtiyaçlarınızı herhangi bir bankadan temin etmelisiniz.
Acil para lazımsa tek adres bankalar olmalıdır tefeciler değil. Bankalar devletin koymuş olduğu kuralları uygulamakta olup, müşterileri ile olan kredi ilişkilerinde devletin çıkarmış olduğu yasaları, sınırları ve uygulamaları çiğnememektedir. Devlet ekonomi piyasası için çıkardığı bankacılık kanunları ile hem bankaları ve işleyişlerini hem de kredi çeken müşterilerin güvenliğini garanti altına almıştır. Para lazım olduğunda bankalara gitmelisiniz. Zira bankaların kredi faiz oranları % 1, 01 ile % 1,49 arasında değişmektedir. Oysa tefeciler çok kısa vadelerde dahi % 10 ile % 35’ lere varan faiz oranları almaktadır.

Bankalardan aldığınız paraların iadesinde ödemeleriniz kayda gelmekte olup borcunuz vadesi dolduğunda bitecektir. Oysa tefecilikte imzalanan senetlerin tek senet halinde imzalanması sebebi ile ödenen taksitlerde senet alınamamakta ve borç sabit olarak kalmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder