13 Kasım 2014 Perşembe

Kuveyt Türk kredi kartı başvurusu ve özellikleri


KuveytTürk müşterilerine ve kredi kartı kullanıcılarına Business  ( Ticari ) kredi kartları, Business Plus, Palmiye kredi kartı ve Tohum kart adı altında hem bireysel he ticari hem de çiftçiler için kredi kartı kullanma imkânı sunmaktadır.
Kuveyttürk kredi kartı başvurusu Tohum kartı KuveytTürk şubelerinden birisinde yapabilirsiniz. Çiftçiler için tarım, hayvancılık işleri sırasında ihtiyaç duyacağı nakit miktarını sağlamaktadır. Ayrıca Business Plus kredi kartını yine herhangi bir KuveytTürk şubesinden kredi kartı başvurusunu yapabilirsiniz.
KuveytTürk Business Plus kredi kartı özellikle işletmeler için gerekli günlük finansman ihtiyacını karşılamaktadır. Business Pus kredi kartı ile borçları taksitlere bölme, vadelere ayırma ve ödeme kolaylığı oldukça uygun faiz oranları ile mümkündür.
Kuveyttürk kredi kartı başvurusu ile kullanacağınız Business ( Ticari ) kredi kartları ile bazı özel tasarruf seçeneklerini işletmelerinizde yapabilirsiniz. KuveytTürk’ ün 38 ülkede yapmış olduğu yurt dışı harcamalarınız TaxBack anlaşması anapara dışında ödediğiniz KDV’ leri geri talep edebilir ve alabilirsiniz. KDV geri iade ödemesi sürecinde tüm işlemlerinizi Taxback.com sitesinde online yapabilir, tüm sonuçlanma sürecini bu adresten sürdürebilirsiniz. KuveytTürk Business ( Ticari ) kredi kartları ile ayrıca sayısı 100 bini bulan işletmelerden indirimli alışverişleri 3 – 12 ay taksitlerle alabilirsiniz.

Kuveyttürk kredi kartı başvurusu sonrası sahip olduğunuz Palmiye kredi kartı ile çek ve senet gibi şeylere ihtiyacınız kalmayacak tüm ödemelerinizi taksitlerle Palmiye kredi kartı ile yapabileceksiniz. Palmiye kredi kartı işletmelere 40 günlük sıfır faiz oranı ile nakit kullanma imkânı vermektedir. Ayrıca hiçbir palmiye kredi kartı işleminde kesinti yapmamakta olup genellikle 12 aylık vadeler kullandırtmaktadır. Palmiye kredi kartının en büyük özelliği KOBİ’ lere vadeli işlemleri yapma olanağı tanımasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder