9 Kasım 2014 Pazar

Adsense ile nasıl para kazanılır


Adsense’ den para kazanmak için öncelikle bir internet sitesine, web bloğuna veya foruma ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca adsense’ den para kazanmanın diğer yolu da youtube’ de kanalınız olmasıdır.
Adsense tüm bu size ait sayfa ve kanallarda yayınlanacak Google reklamları için ücretler ödeyecektir. Google size ait sayfalarda sizin dilediğiniz bahis, ürünler, aşk, burç, banka, telekomünikasyon veya başka şirketlerin reklamlarını yayınlayarak sizde bu reklam yayınlamadan dolayı para vermektedir. Tabi ki bu reklamlardan her tıklama başına para almak için adsense hesabınız olmalıdır.
Adsense kuralları doğru uygulayarak daha özgün verileri Google’ın belirttiği kriterlerde girerek para kazanabilirsiniz. Tüm sayfanızda ki tıklamaları ve kazandığınız paraları gün ve gün, aylık ve yıllık izleme raporları ile girebilirsiniz. Adsense ile para kazanmak için kendinize bir gmail hesabı açmalı, açtığınız youtube kanalı ile ilişkilendirmeli ve bunu adsense’ ye tanımlamalı ve ilişkilendirmelisiniz.

Özel siteleriniz içinde adsense ile tanımlandırma ve ilişkilendirme işlemlerinizi yaparak kazanmaya başlayabilirsiniz. Adsense kazançlarınız her ayın son 10 günü içerisinde Google tarafından hesabınıza yatırılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder